Therapie in Delft

De Ontmoeting

Tijdens de eerste afspraak krijg je de tijd en de ruimte je verhaal te doen, maar we gaan meteen een beetje het diepe in. Dat doe ik, zodat we niet alleen je vraag leren kennen, maar ook elkaar.

Werken met opstellingen

Naast het hier en nu, is het verleden belangrijk. Of beter, hoe dat verleden ingrijpt in het hier en nu. Dat onderzoeken we door zogeheten opstellingen te maken. Daarmee maak je inzichtelijk wie waar in je leven staat, hoe ze zich tot je verhouden en wat dat met je doet.

Die opstellingen zijn soms best intensief en confronterend. De meeste mensen verbazen zich over het inzicht in hun eigen gevoel dat ze krijgen. En hoe snel we ermee tot de kern kunnen komen.

Cliëntgericht werken

Bovenstaande technieken komen vaker terug en liggen dicht bij de overtuiging en filosofie van Praktijk Therapeut Delft. Dat wil niet zeggen dat het de enige therapieën zijn waar ik mee werk, integendeel. In het behandelplan ga ik uit van de kwaliteiten, mogelijkheden en ‘stijl’ van de client. Een behandeling moet ook goed bij je passen.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Delft. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links

Contact therapie Delft

Benader ons voor al je vragen en/of onzekerheden om jou richting jouw eigen wens te brengen. Dit kan door vrijblijvend Psychologen Nederland te bellen op 085-4014720. Geschoolde psychologen zullen jou ondersteunen naar een toekomstige afspraak bij onze psychologen. Een afspraak kan direct gemaakt zonder dat er sprake hoeft te zijn van wachtlijsten. Wij horen graag van je, tot snel!