Tarief en vergoeding van therapie in Delft

De tarieven variëren per therapeut / psycholoog, kijk voor de juiste tarieven op de profielen van Psyned.nl.

Stem het af met je zorgverzekeraar

Je doet er goed aan even bij je zorgverzekeraar te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. Omdat ik aangesloten ben bij de Nederlands Verbond van Psychologen (NVPA) en het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG) kan je in aanmerking komen voor vergoeding. Lees hier meer over op de website van het NVPA.

Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV of werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of er nog vergoed wordt.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED, die je online kunt betalen. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Contact therapie Delft

Benader ons voor al je vragen en/of onzekerheden om jou richting jouw eigen wens te brengen. Dit kan door vrijblijvend Psychologen Nederland te bellen op 085-4014720. Geschoolde psychologen zullen jou ondersteunen naar een toekomstige afspraak bij onze psychologen. Een afspraak kan direct gemaakt zonder dat er sprake hoeft te zijn van wachtlijsten. Wij horen graag van je, tot snel!